A Lomex Kft. a Littelfuse termékeinek magyarországi disztribútora

TVS Diodes

tranziens szupresszor

A félvezető alapú tranziens szupresszorok gyors működésük és pontos feszültség határolásuk miatt kiválóan alkalmasak félvezető eszközök túlfeszültség elleni védelmére.

Fuses

biztosíték

A Littelfuse a biztosítékok rendkívül széles választékát gyártja, szinte az összes felhasználási területet lefedve.Resettable PTCs

polyfuse biztosíték

Használata ideális időszakos túláramok esetén, amikor az állandó rendelkezésre állás igen fontos. A túláram elmúltával a polyfuse által védett áramkör újra működőképes.

PulseGuard ESD Suppressors

pulseguard ESD szupresszor

Kiváló védelmet nyújt nagysebességű adatátviteli eszközökben. Rendkívül alacsony kapacitás és kis méret jellemzi.varistors

varisztorok

Túlfeszültség esetén védi az áramköröket. Méretétől függően különböző mértékű energiák kezelésére alkalmas.Littelfuse logo
Image 01

A LITTELFUSE már több mint 80 éve piacvezető az áramkörvédelmi eszközök fejlesztésében, szorosan együttműködve a felhasználókkal. Ez az egyedülálló kapcsolat vezetett az első gyors kioldású biztosíték kifejlesztéséhez 1927-ben, illetve az első késes biztosítékok és a világ legkisebb SIDACtor-ának megalkotásához.


A LITTEFUSE termékeit szinte minden elektromos energiával működő termékben megtalálhatjuk a gépjárművektől kezdve a számítógépeken át a távközlési berendezésekig.
A széles termékpaletta és az alkalmazástechnikai szakértőik tudását figyelembe véve, különösen jól tudunk megfelelni a felhasználók elvárásainak, hogy a megfelelő megoldást tudjuk szállítani.

Tekintse meg jelenlegi raktárkészletünket, amelyet folyamatosan az igényekhez igazítva bővítünk!