Gyorskereső: 
Céginfó
A LOMEX Kft. több, mint két évtizede folytatja tevékenységét a magyar elektronikai piacon és vált széles körben ismertté az alkatrész forgalmazás területén.
Munkánk során törekedtünk egy stabil és széleskörű beszállítói háttér kialakítására, mely lehetővé tette egy vevőigény-központú értékesítés feltételeit. Célunk a piaci igényeknek való megfelelés, melyet a jelentős raktárkészlet és logisztikai háttér biztosítása mellett folyamatos fejlesztésekkel, és a megfelelő szakmai háttér megteremtésével kívánunk elérni. Ennek köszönhetően olyan megoldásokat, és kedvező alternatív lehetőségeket ajánlunk, melyek Ügyfeleink munkáját hatékonyan segítik és megteremtik a további, sikeres együttműködés feltételeit.Miért éppen a Lomex?

√ Széles termékválaszték – kínálatunkat az Önök igényei és 20 év tapasztalata alapján állítjuk össze, és bővítjük folyamatosan. Raktárunkban állandóan rendelkezésre áll mintegy 18 000 féle termékünk.

√ Minőség, garancia, biztonság – az általunk forgalmazott termékek a világ vezetői gyártóitól származnak, így garanciát adnak minőségre. Antisztatikus övezetünk biztosítja az alkatrészek tárolásához szükséges feltételeket.

√ Rugalmasság – szerteágazó külföldi kapcsolataink révén a kínálatunkban nem szereplő alkatrészeket is beszerezzük, a lehető legjobb árakon a legrövidebb átfutási idővel.

√ Csapatmunka – a jól szervezett munkafolyamatok révén csapatunk készséggel áll rendelkezésükre telefonon, faxon, e-mailben vagy személyesen, hogy megoldásokat és alternatívákat ajánljanak az Önök igényei szerint.

√ Gyors és pontos szállítási határidők – logisztikai osztályunk gondoskodik a megrendelt áru gyors és pontos összekészítéséről, csomagolásáról, és kiszállítatásáról.

√ Személyes kapcsolattartás – az internet nem helyettesíti az élő emberi kapcsolatokat, ezért üzletkötőink egy előre egyeztetett időpontban szívesen felkeresik személyesen, hogy együtt megtalálják a legjobb megoldást.


Üzleti filozófiáját mindvégig szem előtt tartva a Lomex Kft. jelenleg Magyarország egyik legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő, elektronikai alkatrészeket forgalmazó nagykereskedelmi cége.
Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett Partnereink táborában üdvözölhetjük!

 

 
© 2024 Lomex Kft. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatához a Google Chrome, a Mozilla Firefox, vagy a Microsoft Edge (Internet Explorer) böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.