Gyorskereső: 
3. Nagykereskedelem

 A Lomex Kft. a fejlesztéseken túl, a szakmai humánerőforrások megtartásával és folyamatos képzésével garantálja megrendelőinek a magas színvonalú kiszolgálását.

A vállalkozás egyenletes fejlődése igényelte, valamint stabil gazdasági háttere pedig lehetővé tette, hogy a munkatársak létszáma az elmúlt években gyarapodjon.

 

Több, mint 3000 visszatérő Ügyfelünk rendelkezésére állunk nap, mint nap. Weben, e-mailben, telefonon és személyesen is fogadjuk megrendeléseiket, melyet szakképzett kollegáink legjobb tudásuk szerint, a lehető legrövidebb idő alatt teljesítenek. Rendeléséről visszaigazolást küldünk, melyben tájékoztatjuk a várható szállítási határidőről is.

Amennyiben segítségre lenne szüksége egy lehetséges alkatrész felkutatásában, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, Mi megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

Megrendeléseik átvételére lehetőségük van budapesti Irodánkban is, ahol személyesen is megtekinthetik kínálatunkat és további segítséget kaphatnak.

© 2018 Lomex Ltd. All rights reserved.
To use this site, we recommend the latest version of Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, or Internet Explorer browsers.

Original text