Gyorskereső: 
Általános Tudnivalók


A Lomex Kft és jogelődje 1982 óta van jelen a magyar elektronikai alkatrész piacon.
Kezdetben kizárólag kiskereskedelmi tevékenységet folytatott, ez 1989 óta kibővült a nagykereskedelmi üzletággal. 2001-től egy online rendelési rendszer is elindult, amiből kifejlődött 2008-tól a mai webáruház.


A három kiszolgálási mód azonos árucikk esetén is akár jelentősen eltérő árakat alkalmazhat, a hozzáadott tevékenység eltéréséből adódóan.A kiskereskedelmi egységben (Lehel u.-i szaküzletünkben) a termékekhez rendelt bruttó kiskereskedelmi árat alkalmazzuk, akár egy kiszolgált darab esetén is. Ezekről az árakról vásárlás közben tájékozódhat munkatársaink segítségével. Itt a vásárlásnak az esetek túlnyomó többségében semmiféle alsó értékhatára nincs. Szakképzett kollégáink érkezési sorrendben szolgálják ki Önöket kívánságaik szerint.

A webáruház árai bonyolultabb képlet alapján alakulnak a mindenkori darabszám függvényében, de pontos tájékoztatást árkalkulátorunk ad Önnek erről. Az ön által beírt darabszám nettó és bruttó ára és sorértéke is megjelenik, elősegítve az Ön döntését. Itt már van alsó rendelési értékhatár, 2000Ft+Áfa értéktől tudja kosarát elküldeni. Ebben az esetben - ahogy ez általánosan megszokott - nem is találkozik munkatársunkkal, legfeljebb személyes átvétel esetén.

A nagykereskedelmi értékesítés alsó értékhatára 10.000.- Ft +Áfa. A kiszolgálás személyesen, telefonon, vagy más módon leadott rendelések esetén a Lehel u.-i nagykereskedelmi részlegünknél történik nagykereskedelmi áron, amiről vásárlóinkat kollégáink természetesen tájékoztatják. Itt felmerülő igény esetén műszaki támogatást is nyújtunk tisztelt vásárlóinknak.Itt hívjuk fel tisztelt ügyfeleink figyelmét arra, hogy nem áll módunkban a webáruház árait a szaküzletünkben, a kiskereskedelmi árakat a webáruházban, a nagykereskedelmi árakat a szaküzletben illetve a webáruházban alkalmazni.

Eladási áraink
minden vásárlónk számára megismerhetőek, de csak ebben a három értékesítési forma valamelyikében.


Ennek kiválasztását tisztelt ügyfelünk döntheti el, a fentebb leírt feltételek ismeretében.

© 2024 Lomex Kft. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatához a Google Chrome, a Mozilla Firefox, vagy a Microsoft Edge (Internet Explorer) böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.