Gyorskereső: 
Áruátvétel és szállítási díjak

Szállítási díjak (kizárólag Magyarország területén):

GLS Futárszolgálattal (1-2 munkanap):
megrendelés értéke (nettó)   2.000 Ft - 5.000 Ft      => 1.600 Ft + Áfa       Bruttó 2.032 Ft
megrendelés értéke (nettó)   5.001 Ft - 30.000 Ft    => 1.000 FT + Áfa       Bruttó 1.270 Ft
megrendelés értéke (nettó)  30.001 Ft - tól              => 0 Ft   -   A szállítási díjat a Lomex Kft átvállalja
A fent megadott szállítási díjak 30kg súlyhatárig belföldön érvényesek, az ettől eltérő kiszállításokra előzetesen külön ajánlatot adunk.

MPL futárszolgálattal (kb. 10 munkanap):
Csomagautomatába (20kg-ig), Posta Pontra vagy postára kézbesítve  => Bruttó 990 Ft/db
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10kg-ig                                               => Bruttó 1990 Ft/db
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20kg-ig                                             => Bruttó 2990 Ft/db
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40kg-ig                                             => Bruttó 5990 Ft/db
MPL-el történő kézbesítés esetén a megrendelés visszaigazolása nem tartalmazza a pontos szállítási költséget, ezzel kapcsolatban a megrendelés elkészültét követően emailben/telefonon értesítjük.


 
Az ár egy csomagra értendő, amennyiben a megrendelés több csomagból tevődik össze, úgy az árak csomagonként külön-külön értendők!

Munkanapokon, a raktáron lévő tételeket munkatársaink aznap összekészítik. Ez a rendelések érkezési sorrendjében történik.  A rendelés összekészítését követően tételes visszaigazolást küldünk Önnek e-mail-ben, így a rendelés ettől az időponttól személyesen átvehető telephelyünkön.

Kiszállítás esetén fontos információ, hogy csak a munkanapokon, délig (12:00) leadott rendelések aznapi összekészítését tudjuk biztosan vállalni, mely lehetővé teszi, hogy a rendelt áru akár 24 órán belül Önnél legyen.

GLS Házhozszállítás esetén
szintén értesítjük csomagja elkészültéről és arról a ˝csomagszámról˝ is, amely alapján nyomon követheti a küldemény pillanatnyi helyzetét. Szerződött futárszolgálatunk  a következő munkanapon átadja a csomagot az Ön által megjelölt szállítási címen.

Előreutalásos fizetési mód esetén
a rendelés összekészítése az utalandó összeg ellenértékének beérkezését követő 24 órában kezdődik meg, tehát a bonyolultabb adminisztráció következtében az egyéb fizetési módokkal szemben a rendelt tételek átvétele egy teljes munkanappal hosszabb lehet.  Másképpen fogalmazva a házhozszállítás az előreutalás megtörténte után 48 órával történhet meg.

Ha fentiektől
bármely ok miatt el kell térnünk, úgy értesítjük Önt e-mail-ben, vagy telefonon.

© 2024 Lomex Kft. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatához a Google Chrome, a Mozilla Firefox, vagy a Microsoft Edge (Internet Explorer) böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.