Gyorskereső: 
Áruátvétel és szállítási díjak

Szállítási díjak ( kizárólag Magyarország területén, szerződött futárszolgálattal ) :

 megrendelés értéke (nettó )   2.000 Ft - 5.000 Ft      =  > 1.600 Ft + Áfa       Bruttó 2.032 Ft                              

 megrendelés értéke (nettó )   5.001 Ft - 30.000 Ft    =  > 1.000 FT + Áfa       Bruttó 1.270 Ft

 megrendelés értéke (nettó )  30.001 Ft - tól             =  >  0 Ft   -   A szállítási díjat a Lomex Kft átvállalja
 
Fent megadott szállítási  díjak 30 kg súlyhatárig érvényesek, az ettől eltérő kiszállításokra előzetesen külön ajánlatot adunk.  Az ár egy csomagra értendő, amennyiben a megrendelés több csomagból tevődik össze, úgy az árak csomagonként külön-külön értendők!

Munkanapokon, a raktáron lévő tételeket munkatársaink aznap összekészítik. Ez a rendelések érkezési sorrendjében történik.  A rendelés összekészítését követően tételes visszaigazolást küldünk Önnek e-mail-ben, így a rendelés ettől az időponttól személyesen átvehető telephelyünkön.
Kiszállítás esetén fontos információ, hogy csak a munkanapokon, déli 12.00 h-ig leadott rendelések aznapi összekészítését tudjuk biztosan vállalni, mely lehetővé teszi, hogy a rendelt áru akár 24 órán belül Önnél legyen.

Házhozszállítás esetén
szintén értesítjük csomagja elkészültéről és arról a ˝csomagszámról˝ is, amely alapján, nyomon követheti a küldemény  pillanatnyi helyzetét. Szerződött futárszolgálatunk  a következő munkanapon átadja a csomagot az Ön által megjelölt szállítási címen.

Előre utalásos fizetési mód esetén
a rendelés összekészítése az utalandó összeg ellenértékének beérkezését követő 24 órában kezdődik meg, tehát a bonyolultabb adminisztráció következtében az egyéb fizetési módokkal szemben a rendelt tételek átvétele egy teljes munkanappal hosszabb lehet.  Másképpen fogalmazva a házhozszállítás az előre utalás megtörténte után 48 órával történhet meg.

Ha fentiektől
bármely ok miatt el kell térnünk, úgy értesítjük Önt e-mail-ben, vagy telefonon.    


© 2024 Lomex Kft. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatához a Google Chrome, a Mozilla Firefox, vagy a Microsoft Edge (Internet Explorer) böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.