Gyorskereső: 
2. Szűrők és kereső használata

1. Termékcsoport (termékválasztó) gombok:
Ön lapozhat és választhat a következő lehetőségek közül:
a: faágstruktúra (a + jelek további részleteket rejtenek), itt szakmai szempontok szerint vannal rendszerezve a termékek, itt használható legjobban a web shop szűrő – kereső rendszere
b: ˝ABC˝ sorrend, itt a termékek neve szerint lettek egymás alá rendezve ajánlataink
c: gyártók szerint – ahol a gyártó nevére kattintva a rendszerben található termékei kerülnek felsorolásra

2. Kereső ablak:
Ön bármilyen szövegrészletet (akár két karaktert) beír a mezőbe, a kereső azt megtalálja a rendszerben.
Vegye figyelembe és állítsa be a 3. mezőben látható szempontokat a keresés megkezdése előtt.

3. Keresés szempontjainak definiálása történhet itt.

4. Parametrikus keresés: jelenleg fejlesztés alatt áll.

5. Keresősegéd:
legördülő szűrő menüsor közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Ez a keresősegéd az ábrán 6-os számmal jelzett termékszűrő gombokkal együtt használható nagyon hatékonyan.

6. Termékszűrő gombok:
Általában szélesebb termékcsaládok szűrhetők a gombokkal, a legördülő keresősegéddel és a kereső ablakkal kombinálva is alkalmazható.

7. Képek - a termékekről:
funkcióválasztó menü

8. Devizanem választó.

9. Sorrend meghatározó legördülő menüsor
ahol létezik számszerű érték és mértékegység, értéksorrend is választható.

10. Készletválasztó:
Ön megtekintheti a lehetőségek választékát, vagy kizárólag a raktáron lévő termékeket is választhatja.

11. Készletválasztó II. :
Ön megtekintheti a teljes áruválasztékot, vagy kizárólag a leértékelt termékeket választja.

12. Oldalméret választó:
Ön választhat; 10 -25 vagy 50 tételt tartalmazzon egy oldal.

13. Oldal lapozó – választó:
a kettősnyilakkal lapozhat, a legördülő listából választhat oldalt tetszése szerint.

14. Saját azonosító jel hozzáadása:
Ha Ön itt a terméklistában rendeli hozzá bármelyi cikkhez a saját azonosítóját, úgy ezentúl mindenhol megjelenik a termékhez rendelve az Ön cikkszáma. A Web áruház terméklistájában, a kosárban , és a Lomex által kiállított számlán is. Ez természetesen csak az Ön bejelentkező nevének használata esetén igaz, és ha Ön kitörli a rendszerünkből megszűnik, vagy ha módosítja – megváltozik. Természetesen Web áruházunkban szűrhet és kereshet is saját azonosító jelére, ill. annak részletére ugyan úgy, mint bármilyen más paraméterre.

15. Ár kalkulátor gomb:
Ön beírja a rendelni kívánt mennyiséget a megfelelő mezőbe, a kalkulátor megjeleníti a fizetendő egységárat, ill. sorértéket. Egyúttal tanulmányozhatja a különböző mennyiségekhez tartozó árakat is és ennek tudatában módosíthatja rendelését. Az ár kalkulátor csak a szabad, valós készlet erejéig számol árakat, azon túl nem.

16. Helyettesítő:
A gombra klikkelve megjelennek az általunk megfelelőnek ítélt helyettesítő termékek. Javasoljuk, tanulmányozza a helyettesítő és a helyettesítendő termék gyári adatlapjait. Ha Ön is meggyőződött a megfelelőségről, megalapozott döntést hozhat a helyettesítő megrendeléséről.

17. Hasonló:
A gombra klikkelve megjelennek az általunk hasonlónak ítélt termékek. Ezek esetenként akár helyettesíthetik is az eredetileg keresett terméket, fejlesztési stádiumban kedvezőbbek is lehetnek az eredeti elképzelésnél akár ár tekintetében vagy egyéb vonatkozásban. Természetesen itt is fokozottan ajánlott az adatlapok összehasonlítása.

18. Tartozék:
A gombra klikkelve olyan termékek jelennek meg, amelyek fontosak lehetnek az eredetileg választott termék használhatósága szempontjából (pl.: csatlakozó ház, tartozéka: a hozzá tartozó lehetséges érintkező hüvelyek; tüskék). A tartozék megvásárlása természetesen ajánlott, de nem kötelező.

19. Kiegészítő:
A gombra klikkelve láthatjuk azokat a termékeket, amelyek kapcsolhatók az eredetileg választott cikkhez, pl. ventilátorhoz – rács, esetleg szűrő stb.

20. Pár:
A gombra klikkelve a választott termék pl. csatlakozó esetén ellendarabját ; tranzisztor esetén komplementer párját láthatjuk.

21. Kis kosár szimbólum:
Arra figyelmeztet, már van a kosarunkban a termékből, ha rátoljuk a kurzort, a darab szám is láthatóvá válik.

22. Gyártói PDF formátumú adatlap:   Az adatlapok gyors, kényelmes műszaki támogatás céljából kerültek a fényképek mellé. Törekszünk arra, hogy a legfrissebb aktuális példányok kerüljenek az oldalra, de  sajnos ez nem lehetséges minden esetben, ennek okán a PDF-ek tartalmáért nem tudunk felelősséget  vállalni.  A legfrissebb aktuális adatlapok elérhetők és letölthetők a gyártók honlapjáról. Mindezek ismeretében arra kérjük Önöket, ha azt tapasztalják hibás a PDF. jelezzék felénk, és rövid időn belül korrigáljuk az esetleges hibát,  hiányosságot.     
      Figye
lem:   1.     Ön nem fog gyártói adatlapot találni azok mellet a termékek mellett amelyek ún.˝egyéb˝ azaz változó  gyártóktól származnak.                                                                                                                                                       2.       Ön nem fog gyártói adatlapot találni azok mellett a termékek mellett sem, amelyek a ˝készlet erejéig˝ szállíthatók, mert a versenyképesebb ár érdekében szabad piaci beszerzésről lévén szó

© 2024 Lomex Kft. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatához a Google Chrome, a Mozilla Firefox, vagy a Microsoft Edge (Internet Explorer) böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.