Gyorskereső: 
3. Jelmagyarázat

Helyettesítő:

Amennyiben a kiválasztott alkatrész nem szállítható a rendelés pillanatában, de adott esetben van olyan termék, amelyik megfelel annak specifikációinak, úgy azt feltüntetjük. Ha több alternatíva is létezik, úgy azok is fel vannak sorolva, így lehetőség van a hiányzó alkatrészt egy másik, kiváltó termékre cserélni.
 Minden terméknél megtalálható annak adatlapja, mely bővebb tájékoztatást ad a kiválasztott alkatrészről.
FONTOS! Tökéletesen azonos helyettesítő termék nem létezik, ezért okvetlenül tanulmányozza mindkét eszköz (helyettesített és helyettesítő) paraméterit és adatlapját! Csak ezután döntsön az alkalmazhatóságról. Természetesen egy terméknek akár több helyettesítője is lehet. Ajánlásunk tájékoztató jellegű!

Hasonló:

Ha a kiválasztott alkatrész nem szállítható a rendelés pillanatában, de adott esetben van olyan termék, amelyik hasonlít annak specifikációjához, úgy azt feltűntetjük. Ha több alternatíva is létezik, úgy azok is fel vannak sorolva, így lehetőség van a hiányzó alkatrészt egy másik, hasonló termékre cserélni. 
 Minden terméknél megtalálható annak adatlapja, mely bővebb tájékoztatást ad a kiválasztott alkatrészről.
Miután a termék nem helyettesítő csak hasonló, ezért okvetlenül tanulmányozza mindkét eszköz (hasonlított és hasonló) paraméterit és adatlapját! Csak ezután döntsön az alkalmazhatóságról.  Természetesen egy termékhez akár több termék is hasonlíthat. Ajánlásunk itt is tájékoztató jellegű!

Tartozék:

Az általunk forgalmazott árucikkekhez kapcsolódnak különböző tartozékok, melyek valamelyikének megvásárlása ajánlott, hiszen az adott tartozéka nélkül esetleg működésképtelen az eszköz.
Pl.: csatlakozó ház és a hozzá tartozó érintkező kontaktus(ok)
 Amennyiben több lehetséges tartozéka is van egy terméknek, úgy a „beszámozott választható tartozék” felirat jelenik meg.
Ajánlásunk tájékoztató jellegű, a tartozékok megvásárlása természetesen nem kötelező.

Kiegészítő:

Sok termékhez lehet kedvező valamilyen kiegészítő(k) beszerzése is, ide kattintva ezeket tekinthetjük meg. Pl.: ventilátorhoz – rács és szűrő; tranzisztorhoz – szigetelő gyűrű és szigetelő alátét, stb…

Ajánlásunk tájékoztató jellegű!

Pár: Bizonyos termékek esetében az adott cikkhez tartozhat egy ellendarab is, melyek működés szempontjából kiegészítik egymást.
Pl.: lehet egy tranzisztor komplementer párja vagy egyszerűen egy csatlakozó ellendarabja is.  

Egyéb gyártó:

Másodlagos beszállító – olyan termékek mellett szerepel, amelyek beszerzése több forrásból is történhet (nem feltétlen ugyanazon gyártótól származik a cikk), ezért ezek felhasználását nem ajánljuk sorozatgyártás esetén! Ezeknél a termékeknél a gyártói PDF formátumú adatlap mindezek miatt általában hiányzik is a termék mellől.

Kifutott, vagy nem specifikus termékek:

Abban az esetben, amennyiben a kiválasztott alkatrész már nem szállítható (kifutó termék), vagy csak a készlet erejéig kapható, úgy az adott termék mellett ezt jelezzük, így ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy a rendelkezésre álló mennyiség korlátozott és a típus a későbbiekben valószínűleg nem áll rendelkezésre.
Amennyiben helyettesítő termék van annak kiváltására, úgy az szintén feltüntetjük.


© 2024 Lomex Kft. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatához a Google Chrome, a Mozilla Firefox, vagy a Microsoft Edge (Internet Explorer) böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.